Multiple Slerose (MS)

 

APS Therapy is ook uitstekend geschikt voor behandeling van chronische ziektes. Door aanmaak van ATP te verhogen ervaart men een toename van energie. Tevens werkt de behandeling pijnstillend. Dit zijn vaak de kernpunten waar het om gaat bij een chronische ziekte.

 

Multiple sclerose (MS) is een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel. Anders dan vaak gedacht wordt, is multiple sclerose dus geen spierziekte. Bij MS gaat het isolerende laagje rondom de zenuwbanen (de myelineschede) langzaam stuk. Daardoor kunnen de zenuwprikkels niet meer goed geleid worden door de zenuwbanen. De gevolgen van MS zijn zeer ernstig. Zo resulteert het in verlammingsverschijnselen. De oorzaak van MS is nog onduidelijk, maar een auto-immuunziekte lijkt het meest waarschijnlijk.

MS openbaart zich bij volwassenen meestal tussen het 20e en 40e levensjaar. In gebieden met een gematigd klimaat (zoals Nederland) behoort multiple sclerose tot de meest voorkomende chronische zenuwziekten. 

 

De behandeling met APS Therapy wordt ook aanbevolen door de stichting MS-Anders. APS Therapy heeft in 2013 een internationale award gewonnen voor pijn management bij MS.

 

Aanpassing van het voedingspatroon zorgt voor een nog snellere verbetering van de klachten. Voor een persoonlijk voedingsadvies kunt u ook bij ons terecht.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: bel 0321 316 524 of via het contactformulier.